top of page
AdobeStock_369564360_email.jpeg

ASIAKASTARINAT

Meistä ja prosessistamme sanottua
maltaat.jpg
logo-viking-malt-large.png

Kasvimateriaalin biohiiletys kiinnostaa meitä, koska se mahdollistaa lämmön talteenoton ilman hiilidioksidin vapauttamista.

 

Olemme testanneet kasvimateriaalin koehiiletystä BieFieldin prosessilla. Yhteistyö BioFieldin kanssa on ollut sujuvaa ja tulokset ovat hiilen laadun suhteen lupaavia. 

–Annika Wilhelmson, VP Innovation, Craft & Food, Viking Malt

Purkujätteiden jatkojalostaminen tuotteiksi ja uusioraaka-aineiksi on rakentamisen kiertotaloutta parhaimmillaan. Mitä enemmän rakennuspurkujätteistä jalostettuja materiaaleja hyödynnetään, sitä pidempään niiden valmistukseen käytetyt neitseelliset raaka-aineet pysyvät kierrossa. 

Olemme tehneet purkupuun koehiillstystejä BioFieldin prosessilla. Kokeiden tulokset ovat olleet lupaavia ja yhteistyö heidän kanssaan on ollut mutkatonta.

– Kati Tuominen, Marketing and Business Development Manager, Purkupiha Oy

purkupiha_2.jpg
Untitled design (12).png
AdobeStock_280552010_email.jpeg
BioField Oy:n kaltaiset innovatiiviset biotalouden startup-yritykset ovat Lukelle tärkeitä yhteistyökumppaneita. Tutkimuksella pyritään tukemaan yritysten kehittymistä ja aktiivisella avoimella tiedonvaihdolla molempiin suuntiin tuetaan toisaalta yritysten kehittymistä ja saadaan tutkimukselle tärkeää palautetta tutkimustiedon kaupallistamisen haasteista. Tutkimusta ja käytäntöä ei etenkään biotaloudessa saa päästää liian kauas toisistaan, BioFieldillä on asenne kohdallaan.

Lauri Sikanen, johtava tutkija, ryhmäpäällikkö, Luke

bottom of page