top of page
AdobeStock_343525577_email.jpeg

MEIDÄN TARINAMME

Yli 150 vuotta kokemusta ja isot visiot

Tarinassamme yhdistyy tekemisen tahto ja osaaminen. Meillä perustajatiimissä on vankka kokemus teknologisista sovelluksista sekä kansainvälisestä kaupasta, ja olemme tunteneet toisemme jo opiskeluajoista. Ajatus puhtaan energian valmistamisesta ja eri energiamuotojen jalostamisesta on muhinut jo pitkään ja ensimmäiset projektit on toteutettu jo vuosikymmen sitten. BioFieldin prosesseja on kehitetty muutamien vuosien ajan ja nyt on aika ottaa hyppäys laajemmille markkinoille, isompiin ja monipuolisempiin toteutuksiin. 

Käsillämme on toimiva teknologia ja uskomme, että konseptillamme on kysyntää myös kansainvälisesti. Sovelluskohteita on lukemattomia ja uusia löytyy koko ajan.

TIIMI

200122Esaco_177_cropped.jpg

Esa Pykälä

  • Grey LinkedIn Icon

Toimitusjohtaja pitäen kaikki langat käsissä. Toiminut useissa teknologisissa yrityksissä yli 30 eri maassa ja kansainvälisiä projekteja on kertynyt koko työuran aikana lukematon määrä eri toimialoilta – teknologia, puu- ja kuitulevyteollisuus, muovit, kaivosteknologia, vedenkäsittely, kemian- ja prosessiteollisuus sekä vihreä teknologia.

Jammun kuva 2020.png

Jarmo Järvinen

  • Grey LinkedIn Icon

Vastaa tuotekehityksestä. 

Hallussaan useita keksintöjä ja patentteja. Hän on myös konsultoinut Keksintösäätiön eri projekteissa. Jarmon osaamisalueita ovat vesien käsittely, automaattinen kappaleenkäsittely, robotiikka, pinnoitus- ja pintakäsittelylaitokset, sekä kunnallisten ja teollisten vesien käsittely projekteissa. 

bottom of page